PETANQUE

Petanque i HILLERSLEV idrætsforening, vidste du det?

Der er 16 – 18 der spiller petanque i Hillerslev. Vi spiller på den gamle tennisbane ved HIF's klubhus. Vi er medlemmer i idrætsforeningen, så det er en afdeling under HIF. Vi hygger os med petanque og social samvær, fælles kaffe drikning mm. Alle er meget velkommen til at deltage, alle fra 20 til 95 kan være med. Selve spillet er let og enkelt at komme i gang med. Har du ingen kugler, er det ikke et problem. Der er altid en der har ekstra kugler, som gerne lånes ud.

Petanque er for tiden et meget populært spil, som spilles over hele THY-området bl.a. i Thisted, Sjørring, Snedsted, Sundby, Hørdum og Hillerslev. Der er ca. 500 til 600 der spiller spillet her i THY.

Som medlem af idrætsforeningen, giver vi 200 kr. i kontingent årligt, så har vi lov til at benytte klubhuset til kaffe m.v. Der er selvfølgelig også toiletter, som frit kan benyttes.

Man tilmeldes ved at gå til undermenuen "Tilmelding", men det hjælper vi alle gerne med, så det er ikke det der skal holde dig tilbage. Vi spiller hver mandag og torsdag fra kl. 14.00 til 17.00, så man møder bare op og bliver budt velkommen, og kommer med i spillet første dag. Vi spiller udendørs indtil 1 oktober, altså hver mandag og torsdag, med ønsket om en god sommer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til undertegnede.

METTE NIELSEN
Tangårdsvej Ballerum

JENS JENSEN
Valmuevej Hillerslev 97981809

KARL NIELSEN
Skovstedvej Skovsted 97985264

EJVIND OLESEN
Valmuevej Hillerslev 97981708

BODIL SUNESEN
Kjelstrupvej 60163051I vinterhalvåret spilles der petanque hos Champost i Gærup
hver tirsdag. Vi kører sammen fra Hillerslev.I sommerhalvåret spilles der petanque på tennisbanen bag Hillerslev skole

mandag og torsdag fra kl. 14.00-17.00

Medlemsregistrering og betaling, skal foregå via denne side.

Det er MEGET vigtigt, at mailadresse og mobilnr. er korrekte, da kun disse kan give adgang for tilmelding på hold, og al information fra foreningen kommer også til en af de to muligheder. Har man ikke selv mobil eller mail, bruges forældres nummer og mailadresse.

Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. mail, som du senere selv kan ændre ved at logge ind på "Medlemslogin" her på siden. Her kan du også rette andre informationer i din profil.

Skal du gå på flere hold, skal du kun oprette 1 profil og tilmelde dig holdene med den samme profil.
Hvis du har børn du vil tilmelde et hold for første gang, skal du skrive barnets navn ind i rubrikken "Nyt medlem" hvor du skriver barnets navn og fødselsdato, men bruger din egen mailadresse og mobilnummer.
Når du senere vil tilmelde dig selv eller dit barn et andet hold, skal du så bruge rubrikken "Allerede medlem" og bruge din mailadresse eller mobilnummer (og adgangskoden), hvor du nu får muligheden at vælge navn (dit eget eller dit barns navn). Dette kan benyttes på alle medlemmer i familien.


OBS: Tjek venligst om I allerede er medlem i foreningen - altså har en brugerprofil i vores system. 
I kan nemt finde ud af det, ved at trykke på "Glemt adgangskode?" under tilmeldningen.

Hillerslev Sport | Hillerslev Kjær Vej 3 | Post: Kjelstrupvej 37 | 7700 Thisted | Tlf.: +45 22277894 | mail@hillerslevsport.dk