Medlemsregistrering og betaling, skal foregå via denne side.

Det er MEGET vigtigt, at mailadresse og mobilnr. er korrekte, da kun disse kan give adgang for tilmelding på hold, og al information fra foreningen kommer også til en af de to muligheder. Har man ikke selv mobil eller mail, bruges forældres nummer og mailadresse.

Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. mail, som du senere selv kan ændre ved at logge ind på "Medlemslogin" her på siden. Her kan du også rette andre informationer i din profil.

Skal du gå på flere hold, skal du kun oprette 1 profil og tilmelde dig holdene med den samme profil.
Hvis du har børn du vil tilmelde et hold for første gang, skal du skrive barnets navn ind i rubrikken "Nyt medlem" hvor du skriver barnets navn og fødselsdato, men bruger din egen mailadresse og mobilnummer.
Når du senere vil tilmelde dig selv eller dit barn et andet hold, skal du så bruge rubrikken "Allerede medlem" og bruge din mailadresse eller mobilnummer (og adgangskoden), hvor du nu får muligheden at vælge navn (dit eget eller dit barns navn). Dette kan benyttes på alle medlemmer i familien.


OBS: Tjek venligst om I allerede er medlem i foreningen - altså har en brugerprofil i vores system. 
I kan nemt finde ud af det, ved at trykke på "Glemt adgangskode?" under tilmeldningen.

Nye trøjer for at understøtte klubsamarbejde

Hillerslev Sport og NBK har igennem flere år haft samarbejde omkring ungdomsholdene. Det har indtil nu været sådan at man ved kampe i Hillerslev har spillet i rød/blå farver og i Nors i de blå/gule farver. Klubberne har ønsket en mere fælles identitet for holdene for at styrke sammenholdet. Det har resulteret i vores nye flotte mørkeblå dragter som U12/13/14 fremover vil spille i til alle kampe. Dette vil som en løbende proces blive rullet ud til alle holdene i samarbejdet.
Så husk at heppe som altid når I er på stadion og ser spillerne i de nye fælles farver, det er samarbejdet der er med til at sikre klubberne overlevelse.

I den forbindelse vil klubberne gerne takke de sponsorer der har valgt at støtte op omkring de nye trøjer.

På vegne af
Hillerslev Sport / Nors Boldklub

Thomas Prebensen / Martin Rotbøll

Hillerslev Sport | Hillerslev Kjær Vej 3 | Post: Kjelstrupvej 37 | 7700 Thisted | Tlf.: +45 22277894 | mail@hillerslevsport.dk